Inrichting van uw Iveco bedrijfswagen
Iveco

Bedrijfswagen inrichting van uw Iveco geheel naar uw wensen

Rijdt u een Iveco bedrijfswagen en wilt u deze helemaal naar uw wensen laten inirchten? Dan bent u bij S. van den Broek Bedrijfswageninrichting aan hét juiste adres! Wij verzorgen de complete inrichting van alle merken en type bedrijfswagens. Ook wagens van Iveco voorzien wij van een maatwerk of modulaire bouw inrichting. Dagelijks gaat u op pad met uw Iveco bedrijfswagen, dan is het extra belangrijk dat de inrichting aansluit bij uw wensen en werkwijze. Het inrichten van bedrijfswagens is vakwerk en dat kunt u beter over laten aan dé specialist. En die specialist? Dat zijn wij, S. van den Broek Bedrijfswageninrichting!

Uw Iveco laten inrichten? Dan kiest u voor S. van den Broek Bedrijfswageninrichting!

Uw Iveco wagen inrichten? Neem dan contact om met de specialisten van S. van den Broek. Wij houden ons dagelijks bezig met het inrichten van bedrijfswagens voor uiteenlopende branches en vakmannen met verschillende wensen. Nadat uw wensen ons duidelijk zijn, stellen wij een plan op. Na goedkeuring op dit plan, gaan wij aan de slag met het realiseren van de inrichting.

Wij combineren uw branche met de perfecte inrichting van uw Iveco bedrijfswagen

Wij combineren de wensen van vakmannen met onze kennis betreffende hun branche én het merk van de bedrijfswagen tot een duurzaam en creatief geheel. Wij bedenken graag creatieve oplossingen waardoor we de gehele ruimte van uw wagen benutten. Zo bieden wij u de mogelijkheid om alles wat u nodig heeft, mee te kunnen nemen naar de klus. We creëren meer ruimte in de wagen door een dubbele bodem of ophangsystemen aan de deur.

Maak direct een afspraak met onze monteurs bij problemen met de bedrijfswageninrichting

Mocht u in de toekomst problemen hebben met de opgeleverde bedrijfswageninrichting, laat u dit eenvoudig oplossen. Door te bellen met onze monteurs, maakt u eenvoudig een afspraak op korte termijn om eventuele schade of montage fouten te herstellen. Op deze manier gaat de inrichting van uw Iveco bedrijfswagen zo lang mogelijk mee.

De ideale bedrijfswageninrichting voor uw Iveco auto, vraagt om enkele keuzes en dan kunt u denken aan:

Materiaalkeuze

Kies tussen staal en hout. Staal is de lichtere versie. Ook is dit materiaal onderhoudsvrij. Houten stellages zijn vaak beter op maat te maken maar zijn ook zwaarder. Houd dus rekening met het laadvermogen van uw wagen.

Opzet van de kasten

Welke kast komt waar. Deze simpele keuze bepaalt een groot deel van de efficiëntie van uw dag. Welk materieel heeft u graag snel bij de hand?

Ruimte gebruik

Heeft u genoeg ruimte in uw Iveco bedrijfswagen? Of is extra ruimte noodzakelijk om uw werkzaamheden uit te kunnen voeren? Overweeg dan een dubbele bodem of gebruik de deur om materiaal aan op te hangen.

Heeft u uw keuze kunnen maken? Geef ze dan aan ons door. Of bel om even te overleggen wat handig is. Wij horen u graag.

Neem contact op of whatsapp ons

S. van den Broek Bedrijfswageninrichting logo
S. van den Broek Bedrijfswageninrichting

Stel uw vraag

Bedrijfswagen inrichting | Iveco

Gerealiseerde projecten

Door S. van den Broek Bedrijfswageninrichting

Interesse? Bel ons op 076-5327300 of

S. van den Broek Bedrijfswageninrichting 2022 | Alle rechten voorbehouden | Cookieverklaring | Site-index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM