Tekst Easyloader

Easyloader, een gecertificeerde laadklep voor bedrijfswagens

De EasyLoader is een CE gecertificeerde en gepatenteerde laadklep speciaal voor gesloten bedrijfsauto’s. De laadklep wordt onder het dak opgeborgen en is daardoor de enige laadklep die ruimte in de bedrijfswagen vrijhoudt. De Easyloader laadklep is speciaal ontworpen voor bedrijfswagens tot 3.500 kg, is licht van gewicht en kan zeker wel 400 kg tillen. Voor het laten installeren van een Easyloader laadklep bent u bij S. van den Broek Bedrijfswageninrichting aan hét juiste adres! Wij hebben al bij vele tevreden klanten een Easyloader geïnstalleerd.

Laadklep met elektrische bediening en direct onder het dak bevestigd

Als u regelmatig zware goederen vervoert en lost is de Easyloader laadklep ook de ideale oplossing voor u. Dankzij de bevestiging onder het dak van de bedrijfswagen kunt u ten alle tijde goed in- en uitstappen en nog meer goederen vervoeren. De gepatenteerde mechanische constructie is makkelijk in gebruik en elektrisch bedienbaar. Het systeem is draadloos en eenvoudig met een afstandsbediening te gebruiken. Wilt u ook meer gemak ervaren tijdens het vervoeren en lossen van zware goederen? Maak vandaag nog een afspraak met S. van den Broek Bedrijfswageninrichting voor het laten installeren van een Easyloader Laadklep.

De laadklep van Easyloader is makkelijk in het onderhoud

De constructie van de laadklep van Easyloader is nagenoeg onderhoudsvrij, toch kan het wel eens voorkomen dat er even naar gekeken moet worden. Ook dan bent u bij ons aan hét juiste adres. Of het nu gaat om het installeren, onderhouden of repareren van de Easyloader laadklep, het team van S. van den Broek Bedrijfswageninrichting staat voor u klaar in Breda. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfswagen. Kom langs in Breda en we vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn!

Meer dan alleen een laadklep bij S. van den Broek Bedrijfswageninrichting

Naast het installeren van de Easyloader laadklep zijn wij dagelijks bezig met het inrichten van bedrijfswagen op maat. We verzorgen de complete bedrijfswageninrichting naar de wens van de klant. En waarom maatwerk? Omdat elke bedrijfswagen en elk wens voor de inrichting anders is. Heeft u ideeën voor de inrichting van uw bedrijfswagen? S. van den Broek Bedrijfswageninrichting realiseert ze voor u!

Easyloader bus easyloader laadklep elektrisch

S. van den Broek Bedrijfswageninrichting logo
S. van den Broek Bedrijfswageninrichting

Gerealiseerde projecten

Door S. van den Broek Bedrijfswageninrichting

Interesse? Bel ons op 076-5327300 of

S. van den Broek Bedrijfswageninrichting 2024 | Alle rechten voorbehouden | Cookieverklaring | Site-index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM