Bedrijfswageninrichting in de buurt van Roosendaal

Bedrijfswageninrichting in de buurt van Roosendaal

Uw bedrijfswagen laten inrichten voor een betere efficiëntie, niet ver van Roosendaal? S. van den Broek is gespecialiseerd in het verhogen van gemak, efficiëntie en opbergmogelijkheden in uw bedrijfswagen. Wij bieden verschillende vormen van bedrijfswageninrichting:

  • Laadruimte bekleding
  • Laadruimte bescherming (goederen en wagen)
  • Modulaire inbouw/ standaard inrichting
  • Maatwerk bedrijfswageninrichting

Bedrijfswageninrichting zoals jij dat wilt

S. van den Broek bedrijfswageninrichting is gevestigd in de buurt van Roosendaal en voorziet bedrijfswagens in de gehele regio van passende inrichtingen.

Laadruimte bescherming van uw bedrijfswagen

We krijgen vaak opdrachten voor laadruimte bescherming of -bekleding. Een bedrijfswagen is namelijk niet voorzien van de juiste bescherming tegen schade aan wagen of goederen bij aanschaf. Daar u als vakman vele kilometers maakt in de omstreken van Roosendaal, is het van belang dat niks beschadigt onderweg. Zowel de goederen die u van Roosendaal naar B vervoerd, als uw bedrijfswagen zelf. De monteurs van S. van den Broek besteden dan ook veel aandacht aan het aanbrengen van de juiste bescherming.

Onder laadruimte bescherming vallen onder andere:

  • Vloerplaten
  • Wandbescherming
  • Portierbescherming
  • Wielkastbescherming
  • Lading vastzet systemen

Voor deze beschermingen gebruiken wij verschillende bedrijfswageninrichting materialen zoals hout, betonplex, aluminium, RVS en meer.

Bedrijfswageninrichting speciaal voor u op maat in de regio van Roosendaal

Bedrijfswageninrichting zoals opbergmogelijkheden nodig? Op zoek naar een creatieve oplossing voor het ruimte tekort in uw bedrijfswagens? Of zoekt u een nette manier om uw vakspecialistische gereedschap te vervoeren?

S. van den Broek levert maatwerk inrichting in onze werkplaats vlakbij Roosendaal. Zo richten wij uw bedrijfswagen in met lades voor kleine onderdelen, of juist grote vakverdelingen, een oprijdklep en meer. Elke bedrijfswagen is anders, niet alleen het model en merk, maar ook de branche waarin de wagen operatief is. Daarbij spelen de voorkeuren van de chauffeur ook een grote rol. Hoe prettiger u de wagen ervaart, hoe fijner u werkt. Daarbij komt dat menig vakman grote delen van de werkdag in of bij zijn voertuig doorbrengt. Inrichting van uw wagen op maat kan dan ook een groot verschil maken.

Nieuwsgierig naar wat wij kunnen betekenen voor de inrichting van uw bedrijfswagen? Neem nu contact op met S. van den Broek.

Vul uw gegevens in

Bedrijfswageninrichting | Roosendaal

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wat onze klanten zeggen

Lees reviews van onze klanten & krijg een impressie van ons werk. S. van den Broek beschikt over vakmensen en werkt met kwalitatief hoogwaardige producten.

Onze projecten

© S. van den Broek Bedrijfswageninrichting
Doorzoek de website