Inrichting van uw Ford Transit Custom bedrijfswagen
Ford Transit Custom

S. van den Broek voor de inrichting van uw Ford Transit Custom

Bij het inrichten van een bedrijfswagen kom je voor een hoop keuzes te staan. Zo kan het moeilijk zijn om uw Ford Transit Custom efficiënt, netjes en duurzaam in te richten. Met al deze keuzes en vragen kunt u bij S. van den Broek terecht. Wij helpen u met het maken van de keuzes en kunnen u het werk uit handen nemen. Binnen de kortste keren is uw bedrijfswagen helemaal op u aangepast, welk beroep u ook mag uitoefenen, elektricien, loodgieter of timmerman. De bus kan volledig worden gemaakt op uw manier van werken.

Maatwerk of modulaire inrichting?

Soms is de keuze erg moeilijk, een maatwerk inrichting of de modulaire bouw inrichting. Wij helpen u graag om deze vraag te beantwoorden. Het heeft namelijk allebei zijn eigen voordelen. Zo is een maatwerk inrichting een stuk efficiënter bij het indelen van de ruimte. Deze oplossing is echter wel duurder en kost meer tijd om in elkaar te zetten. Een modulaire inrichting heeft hier minder last van, maar kan minder naar wens worden gemaakt dan een maatwerk inrichting.

Wat is het juiste materiaal voor uw inrichting?

De keuze van materiaal klinkt misschien makkelijk, maar het is toch iets wat met aandacht moet worden gekozen. Er is namelijk maar keuze uit twee soorten materiaal, namelijk staal en hout. Hout is zwaarder dan staal, maar is een stuk makkelijker op maat te maken. Stalen kasten en lades zijn een stuk lichter, maar zijn dan weer niet makkelijk aan te passen. Het is belangrijk om het laadvermogen te kennen van uw Ford Transit Custom, aan de hand hiervan kunt u de keuze maken.

Te weinig ruimte?

Als u te weinig ruimte heeft in uw Ford Transit Custom is het een mogelijkheid om gebruik te maken van een dubbele bodem. Hierdoor kunt u onder de bodem van uw bedrijfswagen spullen kwijt zonder dat ze constant in de weg liggen. Naast een dubbele bodem is het ophangen van spullen aan de deur ook erg efficiënt.

Mocht u interesse hebben in onze diensten kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op of whatsapp ons

S. van den Broek Bedrijfswageninrichting logo
S. van den Broek Bedrijfswageninrichting

Stel uw vraag

Bedrijfswagen inrichting | Ford Transit Custom

Gerealiseerde projecten

Door S. van den Broek Bedrijfswageninrichting

Interesse? Bel ons op 076-5327300 of

S. van den Broek Bedrijfswageninrichting 2022 | Alle rechten voorbehouden | Cookieverklaring | Site-index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM