Bus inrichting voor uw branche

Bus inrichting voor uw branche

Bus inrichting op maat? S. van den Broek stelt de inrichting van uw bus samen en maakt hiervoor een ontwerp voor uw wagen. Wij weten als geen ander dat elke bus anders is. De bedrijfswagen van een hovenier is anders dan die van een elektricien. En zelfs onder de elektriciens zijn duidelijke verschillen te vinden.

Bus inrichting van S. van den Broek

Uw bus inrichten, doen we bij S. van den Broek volledig naar de wens van de chauffeur. Een opdracht om 5 identieke bus inrichtingen af te leveren, is dan ook nagenoeg onmogelijk. Hoewel de inhoud van deze bussen gelijk kan zijn, zal de indeling verschillen. Elke vakman heeft namelijk voorkeuren betreffende de indeling: lades, kasten en schuifjes. Door deze kleine verschillen, dragen we bij S. van den Broek graag bij aan een prettigere werkdag.

Wij werken met inrichtingsoplossingen van Store Van. Dankzij dit merk is er veel keuze in inrichtingen voor elke zakelijke bus. Wij combineren deze modulaire inbouw met maatwerk, kennis en inzicht welke wij in de afgelopen jaren verkregen. Zo kennen wij alle merken en vele modellen bussen. Maar ook weten wij dankzij onze ervaring welke branche waarde hecht aan welke aspecten van bedrijfswageninrichting.

Aspecten van bus inrichting op een rij

De bus inrichting van uw bus is afhankelijk van uw wensen. U kunt kiezen uit verschillende stellages:

  • Bakken
  • Lades
  • Kasten
  • Ophangsystemen
  • Vakkenkasten

Verder is het goed om te overwegen hoeveel het laadvermogen van uw bus betreft voor de materiaalkeuze. Hoe groot is uw bus? En hoeveel materiaal wilt u meenemen? Door in overleg te gaan met de monteurs van S. van den Broek kunt u in overleg bepalen welke inrichting praktisch is voor uw bus.

Bus inrichting voor uw bus door S. van den Broek

Uw bus efficiënt laten inrichten? Neem nu contact op met S. van den Broek. U kunt telefonisch uw wensen doorgeven, per contactformulier of kom eens langs bij ons op locatie in Breda. We zetten graag de voorkeuren voor uw bus inrichting op een rij. Nadat we een ontwerp hebben gemaakt, kunnen we aan de slag voor uw ideale bus inrichting.

Maak a.u.b. uw keuze

Vul uw gegevens in

Bus inrichting | Ulvenhout

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wat onze klanten zeggen

Lees reviews van onze klanten & krijg een impressie van ons werk. S. van den Broek beschikt over vakmensen en werkt met kwalitatief hoogwaardige producten.

Onze projecten

© S. van den Broek Bedrijfswageninrichting
Doorzoek de website