Bedrijfswageninrichting ter bescherming en verhoogde efficiëntie

Bedrijfswageninrichting door S. van den Broek  

Als specialist in bedrijfswageninrichting bieden wij uitkomst voor het personaliseren en aanpassen van alle merken en modellen bedrijfswagens. Met onze services voorzien wij in creatieve en efficiënte oplossingen voor de inrichting van uw bedrijfswagen. Start uw werkdag optimaal met een bedrijfswageninrichting die aansluit op uw vakspecifieke vervoervragen. 

Flexibele bedrijfswageninrichting voor uw wagen 

Bij ons is de inrichting van uw bedrijfswagen vrijwel altijd maatwerk. Niet alleen is de inrichting van elke wagen anders, ook de persoonlijke aangelegenheden spelen hierbij een rol. Hoe het eindresultaat eruit komt te zien, is afhankelijk van onder andere: 

  • Uw vakgebied 
  • Model en merk wagen 
  • Uw voorkeuren voor de indeling 
  • Grootte van de wagen 
  • Materiaalkeuze 
  • Budget 

Persoonlijke voorkeuren bij bedrijfswageninrichting 

Soms kunnen de kleinste aanpassingen van grote waarde zijn. Zo kan het verplaatsen van een haakje voor een linkshandig persoon al veel gemak opleveren. Als opdrachtgever of chauffeur van de bedrijfswagen horen we graag welke aanpassingen wij mogen doorvoeren. Wij denken graag met u mee en zijn flexibel in het maken van afspraken. Zo zorgen we er altijd voor dat u uw bedrijfswagen maar heel kort hoeft te missen. We voeren de werkzaamheden snel en vakkundig uit, zodat u snel mogelijk naar de volgende opdracht kunt met een gloednieuwe inrichting van uw bedrijfswagen. 

Maatwerk inrichting voor uw bedrijfswagen 

Wilt u de bedrijfswagen zodanig inrichten dat het 100% aansluit op uw wensen? Specifieke opbergmogelijkheden of juist laadruimtebescherming? Onze monteurs steken graag de handen voor u uit de mouwen. Met een inrichting, betimmering en bescherming die helemaal aansluit op u werk als chauffeur of monteur, verhoogt de inrichting niet alleen het gemak maar ook de efficiëntie. Hierbij laten onze monteurs hun creatieve kanten zien. In een beperkte ruimte zoals in een bedrijfswagen moeten zij toch zoveel mogelijk ruimte zien te creëren. Alleen dan is vervoert  u met gemak al uw benodigdheden en goederen. Onze monteurs houden hierbij rekening met: 

  • Opbergkasten voor gereedschap 
  • Stellages 
  • Ladders  
  • Vervoer van onderdelen 

Van het betimmeren en aanbrengen van wandbekleding tot de gehele inrichting van uw bedrijfswagen helpt S. van den Broek u vakkundig. 

Maak a.u.b. uw keuze

Vul uw gegevens in

Bedrijfswageninrichting | Ulvenhout

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wat onze klanten zeggen

Lees reviews van onze klanten & krijg een impressie van ons werk. S. van den Broek beschikt over vakmensen en werkt met kwalitatief hoogwaardige producten.

Onze projecten

© S. van den Broek Bedrijfswageninrichting
Doorzoek de website