Bedrijfswageninrichting ter bescherming en verhoogde efficiëntie
Bedrijfswageninrichting

Bedrijfswageninrichting ter bescherming en verhoogde efficiëntie

Bedrijfswageninrichting is de overkoepelende term van het personaliseren en aanpassen van een bedrijfswagen aan uw eisen. Dit kan betekenen dat u uw bedrijfswagen graag voorziet van bescherming tegen schade. Zowel bescherming van de wagen als van de goederen is mogelijk en vaak gewenst. De standaard afwerking van menig bedrijfswagen is namelijk niet voldoende om optimale bescherming te kunnen bieden.

Ook wanneer u uw bedrijfswagen wenst te voorzien van een praktische inrichting, denk aan opbergmogelijkheden, valt dit onder bedrijfswageninrichting. Dit noemen we modulaire bouw. Hiervoor gebruiken we opslagoplossingen van Store van, welke geijkte bedrijfswageninrichtingen levert.

Maar wanneer u specifieke wensen heeft, een eigen ontwerp, zelf ideeën betreffende de efficiëntie of anders, is maatwerkinrichting uiteraard ook mogelijk.

Bedrijfswageninrichting door S. van den Broek

Bij S. van den Broek Bedrijfswageninrichting kunt u rekenen op persoonlijke communicatie en afwerkingen. Ook bij een standaard bedrijfswageninrichting kunt u als opdrachtgever, of als chauffeur persoonlijke voorkeuren aangeven. Wilt u het haakje of schuifje links of juist rechts? Misschien met u linkshandig en kan het verplaatsen van een haakje net dat beetje gemak bieden.

Maatwerk inrichting voor uw bedrijfswagen

Wilt u de bedrijfswagen zodanig inrichten dat het 100% aansluit op uw wensen? Specifieke opbergmogelijkheden of juist laadruimtebescherming? Dan gaan onze monteurs graag voor u aan de slag, we leveren maatwerk inrichting voor uw wagen. Met een inrichting, betimmering en bescherming die helemaal aansluit op u als chauffeur of monteur, verhoogt de inrichting niet alleen het gemak maar ook de efficiëntie. Hierbij laten onze monteurs hun creatieve kanten zien. In een beperkte ruimte zoals in een bedrijfswagen moeten zij toch zoveel mogelijk ruimte zien te creëren zodat u makkelijk al uw benodigdheden en goederen kunt vervoeren. Misschien is het voor handig wanneer u én uw gereedschap kwijt kunt in opbergkasten maar ook een grote ladder of onderdelen kunt vervoeren in uw bedrijfswagen. Door samen even een momentje te nemen om uw wensen door te spreken, kunnen wij een bedrijfswageninrichting op maat en geheel volgens wens leveren.

Wilt u een bedrijfswagen laten voorzien van betimmering, wandbekleding of een gehele inrichting? Neem nu contact op met S. van de Broek en informeer naar de mogelijkheden.

Maak a.u.b. uw keuze, Neem contact op of whatsapp ons

S. van den Broek Bedrijfswageninrichting logo
S. van den Broek Bedrijfswageninrichting

Stel uw vraag

Bedrijfswageninrichting

Gerealiseerde projecten

Door S. van den Broek Bedrijfswageninrichting

Interesse? Bel ons op 076-5327300 of

S. van den Broek Bedrijfswageninrichting 2023 | Alle rechten voorbehouden | Cookieverklaring | Site-index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM