Bedrijfswageninrichting zelf samenstellen: maatwerk

Bedrijfswageninrichting zelf samenstellen: maatwerk

Bedrijfswageninrichting zelf samenstellen en door S. van den Broek laten installeren. Dat is het maatwerk dat S. van den Broek u biedt. Naast de standaard kasten en opbergmogelijkheden, bieden wij u ook de mogelijkheid om de inrichting van uw bedrijfswagen helemaal zelf te bepalen. Stel een kasten en vakkencombinatie zo samen, dat deze bij uw werkdag past.

Bedrijfswageninrichting samenstellen voor een unieke indeling

Door zelf een bedrijfswageninrichting samen te stellen, kunt u de inrichting van uw wagen helemaal laten voldoen aan uw eigen wensen. U werkt immers op uw eigen manie. Dus een kast met lades heeft u graag links en een vakkenkast misschien rechts. En waar laat u de grote gereedschappen? Door in overleg te gaan met S. van den Broek en haar monteurs, creëert u de ideale inrichting van uw zakelijke wagen. Wij kunnen u helpen met creatieve oplossingen dankzij onze praktische ervaring.

U geeft uw wensen en voorkeuren aan. Wij zetten onze expertise in en adviseren u over de beste opties. Wij zijn bekend met alle merken bedrijfswagens en de bijbehorende laadruimtes. Zo weten wij of het wel of niet mogelijk is om een specifieke kast of opbergruimte te combineren met een ander. Stel uw ideale inrichting samen, zonder risico op onmogelijkheden of onhandigheden door gebrek aan kennis.

Het samenstellen van u bedrijfswageninrichting

Starten met het samenstellen van de inrichting van uw bedrijfswagen? Dat kan per telefoon, contactformulier of in onze werkplaats. Neem contact op voor uw bedrijfswageninrichting op een manier die u prettig vindt. Of het nu gaat om een bedrijfswagen of misschien wel 10 wagens. Geef uw wensen per wagen door. Graag weten wij een aantal basis zaken zoals:

  • Welk merk is uw wagen?
  • Welk model?
  • Wat zijn uw wensen betreffende de maatvoering?
  • Welke wensen heeft u betreffende de inrichting?
  • Wat is uw vakgebied?
  • Heeft u voorkeur voor materiaal?

Op basis van deze gegevens kunnen wij aan de slag met een ontwerp. Welke we daarna met u doornemen. Ook is het mogelijk om ter plekke bij ons op locatie de inrichting samen te stellen. Wanneer de tekening naar wens is, maken we een afspraak met u om de inrichting te realiseren.

Maak a.u.b. uw keuze

Vul uw gegevens in

Bedrijfswageninrichting zelf samenstellen | Ulvenhout

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wat onze klanten zeggen

Lees reviews van onze klanten & krijg een impressie van ons werk. S. van den Broek beschikt over vakmensen en werkt met kwalitatief hoogwaardige producten.

Onze projecten

© S. van den Broek Bedrijfswageninrichting
Doorzoek de website