Inrichting van uw Volkswagen Transporter bedrijfswagen
Volkswagen Transporter

Uw Volkswagen Transporter bedrijfswagen laten inrichten

Uw Volkswagen Transporter bedrijfswagen naar wens in laten richten? S. van den Broek verzorgt de inrichting van alle merken bedrijfswagens. Ook wagens van Volkswagen Transporter voorzien wij van een maatwerk of modulaire bouw inrichting.

S. van den Broek hét adres voor bedrijfswageninrichting voor alle merken, ook uw Volkswagen Transporter

Uw Volkswagen Transporter wagen inrichten? Neem dan contact om met de specialisten van S. van den Broek. Wij houden ons dagelijks bezig met het inrichten van bedrijfswagens voor uiteenlopende branches en vakmannen met verschillende wensen. Nadat uw wensen ons duidelijk zijn, stellen wij een plan op. Na goedkeuring op dit plan, gaan wij aan de slag met het realiseren van de inrichting.

Wij combineren de wensen van vakmannen met onze kennis betreffende hun branche én het merk van de bedrijfswagen tot een duurzaam en creatief geheel. Wij bedenken graag creatieve oplossingen waardoor we de gehele ruimte van uw wagen benutten. Zo bieden wij u de mogelijkheid om alles wat u nodig heeft, mee te kunnen nemen naar de klus. We creëren meer ruimte in de wagen door een dubbele bodem of ophangsystemen aan de deur.

Heeft de inrichting van uw bedrijfswagen schade opgelopen? Maak vandaag nog een afspraak met één van onze monteurs

Mocht u in de toekomst problemen hebben met de opgeleverde bedrijfswageninrichting, laat u dit eenvoudig oplossen. Door te bellen met onze monteurs, maakt u eenvoudig een afspraak op korte termijn om eventuele schade of montage fouten te herstellen. Op deze manier gaat de inrichting van uw Volkswagen Transporter bedrijfswagen zo lang mogelijk mee.

De ideale bedrijfswageninrichting voor uw Volkswagen Transporter auto, vraagt om het maken enkele keuzes, zoals:

Materiaalsoort kiezen

Kies tussen staal en hout. Staal is de lichtere versie. Ook is dit materiaal onderhoudsvrij. Houten stellages zijn vaak beter op maat te maken maar zijn ook zwaarder. Houd dus rekening met het laadvermogen van uw wagen.

Indeling van kasten

Welke kast komt waar. Deze simpele keuze bepaalt een groot deel van de efficiëntie van uw dag. Welk materieel heeft u graag snel bij de hand?

Hoeveel ruimte heeft u nodig

Heeft u genoeg ruimte in uw Volkswagen Transporter bedrijfswagen? Of is extra ruimte noodzakelijk om uw werkzaamheden uit te kunnen voeren? Overweeg dan een dubbele bodem of gebruik de deur om materiaal aan op te hangen.

Heeft u uw keuze kunnen maken? Geef ze dan aan ons door. Of bel om even te overleggen wat handig is. Wij horen u graag.

Neem contact op of whatsapp ons

S. van den Broek Bedrijfswageninrichting logo
S. van den Broek Bedrijfswageninrichting

Stel uw vraag

Bedrijfswagen inrichting | Volkswagen Transporter

Gerealiseerde projecten

Door S. van den Broek Bedrijfswageninrichting

Interesse? Bel ons op 076-5327300 of

S. van den Broek Bedrijfswageninrichting 2023 | Alle rechten voorbehouden | Cookieverklaring | Site-index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM