Inrichting van uw Ford Transit Connet bedrijfswagen
Ford Transit Connect

Laat uw Ford transit Connect door ons inrichten!

Heeft u moeite met de inrichting van uw Ford Transit Connect? Of wilt u uw bestaande inrichting repareren of renoveren? Het vergt erg veel creativiteit en inzicht om een bedrijfswagen volledig in te richten. Waar moet het grote gereedschap? Waar moet het kleine gereedschap? Waar kan de grote kast het beste staan? Als u een expert zoekt op dit vakgebied hoeft u niet meer verder te zoeken. S. van den broek helpt u graag bij de weg naar de perfecte inrichting van uw Ford Transit Connect. Zo kunnen wij u helpen met het ontwerp tot de realisatie. Ook beantwoorden we mogelijke vragen.

Wat houdt onze service in?

Wij helpen dagelijks met het inrichten van bedrijfswagens voor onder andere elektriciens, loodgieters, schilders en monteurs. Al deze beroepen gebruiken andere gereedschappen en materialen en hebben dus een andere soort opslag plek nodig. Wij kunnen de inrichting van uw Ford Transit Connect helemaal op maat maken op u en uw beroep. Bij S. van den broek is het mogelijk om te kiezen tussen 2 soorten ontwerpen; maatwerkinrichting of de modulaire bouw. Ook is er de keuze om voor een stalen of een houten stellage te kiezen. De stalen stellage is lichter en onderhoudsvrij, maar is moeilijker op maat te maken. De keuzes kunnen ontzettend moeilijk zijn. Daarom helpen wij u hier graag mee.

Wij gaan voor duurzaam, efficiënt en creatief. Uw wensen staan voorop om op die manier het best mogelijke resultaat te behalen. Het kan natuurlijk zijn dat na afloop er toch iets moet worden verandert aan de inrichting, kastjes, lades of iets totaal anders. Ook met dit soort aanpassingen kunt u bij ons terecht.

Contact opnemen met S. van den Broek

Als u problemen ervaart met de inrichting van de opgeleverde bedrijfswagen kunt u altijd contact met ons opnemen. We maken snel een afspraak om het probleem op te lossen. U kunt hier contact opnemen.

Neem contact op of whatsapp ons

S. van den Broek Bedrijfswageninrichting logo
S. van den Broek Bedrijfswageninrichting

Stel uw vraag

Bedrijfswagen inrichting | Ford Transit Connect

Gerealiseerde projecten

Door S. van den Broek Bedrijfswageninrichting

Interesse? Bel ons op 076-5327300 of

S. van den Broek Bedrijfswageninrichting 2023 | Alle rechten voorbehouden | Cookieverklaring | Site-index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM