Bedrijfswagen inbouw voor meer ruimte en meer efficiëntie

Bedrijfswagen inbouw voor meer ruimte en meer efficiëntie

Uw bedrijfswagen laten voorzien van een efficiëntie inbouw? Kies uit lades, vakken in alle afmetingen of opbergplanken. Een bedrijfswagen vervoert dagelijks al uw gereedschappen en benodigdheden. Om uw werkdag zo gemakkelijk maar zeker ook efficiënt mogelijk te maken, is het prettig om alles een vaste plek te kunnen geven. Met een juiste bedrijfswagen inbouw biedt u uw hamers, schroevendraaiers, schroeven, moertjes en al het andere een plekje in uw bedrijfswagen.

Welke inbouw past bij u en uw bedrijfswagen?

Een bedrijfswagen inbouw moet passen bij uw bedrijf, branche en bij u als chauffeur/vakman. Immers heeft de timmerman een hoop kleine onderdelen bij zich waar de loodgieter ook ruimte over wil houden voor grote stukken buis.

S. van den Broek is een dochteronderneming van C. van den Broek en bedrijfswageninrichting zit dan ook al jaren in de familie. Wij weten dan inmiddels ook als geen ander dat ook onder de timmermannen verschil in voorkeuren bestaat. Als gespecialiseerd vakman heeft u zo uw eigen wensen. U werkt immers al jaren zo. Een nieuwe bedrijfswagen of een gemakkelijke inbouw kan uw werkdag dan ook maken of breken.

Een opdracht met 5 bedrijfswagens voor 5 identieke inbouwen bestaat dan ook niet. Vaak overleggen wij met de chauffeur/monteur zelf, om zo zijn persoonlijke voorkeuren voor de inbouw duidelijk te krijgen. De inhoud van de 5 wagens kan gelijk zijn, maar de een wil misschien lades links en bakken rechts, of juist precies andersom. Die kleine dingen maken het u makkelijker.

Inbouw voor alle bedrijfswagens

S. van den Broek Bedrijfswageninrichting werkt met het merk Store Van voor modulaire inbouw. Zij vervaardigen standaard inbouwoplossingen voor elke bedrijfswagen. Wij bouwen deze in op de door u gewenste manier. Hoewel deze oplossingen standaard zijn uitgevoerd, is de keuze groot en kan elke vakman een ideale inrichting samenstellen voor zijn bedrijfswagen.

S. van den Broek realiseert onder andere bedrijfswagen inrichtingen voor:

  • Bouwbedrijven
  • Koeriers
  • Elektriciens
  • Installatie
  • Overheden
  • Koeltechniek
  • Wegenbouw
  • En meer

Bel nu met S. van den Broek om een afspraak te maken voor uw nieuwe bedrijfswagen inbouw te regelen.

Maak a.u.b. uw keuze

Vul uw gegevens in

Bedrijfswagen inbouw | Ulvenhout

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wat onze klanten zeggen

Lees reviews van onze klanten & krijg een impressie van ons werk. S. van den Broek beschikt over vakmensen en werkt met kwalitatief hoogwaardige producten.

Onze projecten

© S. van den Broek Bedrijfswageninrichting
Doorzoek de website