manouk20231129_7260
Reviews

Reviews

S. van den Broek Bedrijfswageninrichting logo
S. van den Broek Bedrijfswageninrichting
4.7 /5 (6)
Schrijf een review

Review schrijven

Vul uw gegevens in
Vul uw referentie in
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Wederom een prachtige bedrijfswageninrichting in een van onze service bussen waarmee Kärcher voor de dag kan komen bij onze klanten. Stefanie heeft alles perfect geregeld bij van den Broek. Denkt mee, komt met ideeën en vanaf offerte tot en met de uitvoering top geregeld. voor inrichten ben je bij S van de Broek bedrijfswageninrichtingen op het juiste adres.

Marcus Busch

Kärcher Nederland

Wederom weer een prachtige bedrijfswageninrichting in een van onze voertuigen waarmee we voor de dag kunnen komen bij onze klanten , alles is perfect geregeld bij van den Broek vanaf offerte tot en met de uitvoering , afspraak is afspraak , korte lijnen , duidelijkheid , met zelfs een haal en breng service; kortom , van den broekbedrijfswageninrichting , toppers !!

Ludo van Nunen

Bink Techniek

In het voortraject word er goed meegedacht en worden wensen goed meegenomen. Kwalitatief is het ook erg goed en mocht er toch iets mee zijn dan word dit netjes volgens afspraak verholpen.

Patrick Visser

Gemeente Breda

Voor ons bedrijf M.I.P. tanks en silo's hebben wij regelmatig bedrijfswageninrichting nodig. Omdat dit monteur specifiek is vertaald dit bedrijf de wens van de monteur naar een efficiënte en kosten gunstige uitvoering. De inrichting is zeer robuust en kunnen we in mijn inziens meerdere keren verbouwen als de bedrijfswagen aan vervanging toe is. Kortom een aanrader

Maikel Elst

M.I.P. Tanks en silo's

Leuk bedrijf.

Johan de Crom

Ludo Renne

Qualito Parket en Interieur

Onze projecten

© S. van den Broek Bedrijfswageninrichting
Doorzoek de website